Bg En

виж Количката е празна

ОРИГИНАЛ ИЗЧИСТЕН

ИЗЧИСТЕН ОРИГИНАЛ ЛЯТО + ПРОЛЕТ +ЗИМА :

ЦЕНА - 3 лв. за килограм . Минимално количество 100 кг.

Изчистения оригинал представлява микс от зимни ,пролетни и летни дрехи Екстра , Първо и Второ качество. Процеса по приготвянето му е от несортирания оригинал сортировачките ни да отстранят боклука, парцалите, трето качество и обувките и да предадем на клиента годни и запазени дрехи за употреба.

 

ИЗЧИСТЕН ОРИГИНАЛ ЗИМА + ПРОЛЕТ :

ЦЕНА - 3.00 лв. за килограм . Минимално количество 100 кг.

Изчистения оригинал представлява микс от зимни и пролетни дрехи  Екстра , Първо и Второ качество. Процеса по приготвянето му е от несортирания оригинал сортировачките ни да отстранят боклука, парцалите, трето качество и обувките и да предадем на клиента годни и запазени дрехи за употреба.

 

ИЗЧИСТЕН ОРИГИНАЛ  ПРОЛЕТ :

ЦЕНА - 4.00 лв. за килограм . Минимално количество 100 кг. Над 500 кг - 3.50 за килограм.

Изчистения оригинал представлява микс от  пролетни дрехи  Екстра , Първо и Второ качество. Процеса по приготвянето му е от несортирания оригинал сортировачките ни да отстранят боклука, парцалите, трето качество и обувките и да предадем на клиента годни и запазени дрехи за употреба.

 

ИЗЧИСТЕН ОРИГИНАЛ ЛЯТО + ПРОЛЕТ  :

ЦЕНА - 4 лв. за килограм . Минимално количество 100 кг.

Изчистения оригинал представлява микс от пролетни и летни дрехи Екстра , Първо и Второ качество. Процеса по приготвянето му е от несортирания оригинал сортировачките ни да отстранят боклука, парцалите, трето качество и обувките и да предадем на клиента годни и запазени дрехи за употреба.

 

ИЗЧИСТЕН ОРИГИНАЛ ЛЕТЕН :

ЦЕНА - 5.00 лв. за килограм. Минимално количество 100 кг.

Изчистения оригинал представлява микс от  летни дрехи Екстра , Първо и Второ качество. Процеса по приготвянето му е от несортирания оригинал сортировачките ни да отстранят боклука, парцалите, трето качество и обувките и да предадем на клиента годни и запазени дрехи за употреба.

 

Поръчките за тези артикули се дават на телефон  0885 005260

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Няма намерени продукти.